2014. március 27., csütörtök

Ügyészségi időgép

2014, Európa, Magyarország. A nyomozó ügyészségnek nem áll módjában megállapítatni, hogy egy hatéves járműn a fényezés gyári vagy javított-e. Legfőképp az idő elteltére hivatkozva.
Legalább is a levelükből ez sül ki.

Számunkra ez eléggé furcsának tűnt, utánajártunk. Kutatómunkánk eredményeként jó sok anyag gyűlt össze, mely teljességét itt nem jegyeznénk le, tesszük majd tanulmány formájában valamelyik jobban a témához illő helyen.


Lényeg:

  • a magyarországi biztosítók gépjármű kárszakértői meg tudják állapítani egy akár hat! éves járműről is, hogy volt-e javítva
  • A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara névjegyzékébe 85 név szerepel, mint Közlekedési Igazságügyi Szakértő
    Igaz, itt azért találtunk érdekességeket, elismerjük a lista nem hibátlan.
  • Több szakintézet is található hazánkban, amelyeket megkérdezve megállapítható, hogy többféle módon, különféle módszerek bármelyikével 100%-ig bizonyítható egy festés mibenléte.

Megtudtuk, hogy egy egyszerű rétegvizsgálója szinte az összes használtautó kereskedőnek is van. Neten rákeresgélve rájöttünk, hogyha pénzes mód van és kedv is hozzá, magunk is vásárolhatnánk rétegvizsgálót vagy elektormikroszkópot, amelyet speciálisan festékréteg vizsgálatra gyártanak.

Kutatómunkánk során nyilvánvalóvá vált, hogyha nekünk, egyszerű földi halandóknak se okozna gondot, hogy megtudjuk egy fényezés eredetiségét és ez komoly intézménynek mégse megy, akkor csak valami mágiával állhatunk szembe. Erre elég nagy a valószínűség, hiszen spirituális nagyhatalom vagyunk. Magyarországon a legtöbb az egy főre jutó varázslók száma.
Ezen gondolatokkal, megnézve az összes Michio Kaku filmet, rájöttünk, hogy egy időgép van a nyomozó hivatal portálján, ami néha bekapcsol. Szerencsétlenségünkre visszafelé az időben. Biztos, hogy csak néha, mert tudvalevő, hogy rendben is mennek a dolgok. Ezért se értjük igazán a történteket, meg hát még UFO jelenségeket se észleltek a környékről.

Hangsúlyoznánk, ez csak a mi magyarázatunk az eseményekre, fikció, de egyelőre nem találtunk jobb választ arra, hogy a nyomozó ügyészség miért nem tudja bizonyítani egy hat éves jármű fényezéséről, hogy javított-e.

Mindezek mellett, alatt és felett, minden kétséget kizáróan tudjuk bizonyítani, hogy
2014-ben Magyarországon is be lehetne bizonyítani egy hat éves jármű festésének eredetiségét.

Természetesen megkérdeztünk néhány európai és hazánkbéli intézményt is az üggyel kapcsolatos állásfoglalásukról, kíváncsian várjuk válaszuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése