2012. november 27., kedd

Ügyészség

A XI. kerületi rendőrség felemelő, akadályokat nem ismerő hatékony nyomozása után, gondoltam keressünk valami értelmesebb hivatalt az igazságnak.
A gondolat nem volt rossz, a Budaörsi Városi Ügyészségen segítőkészen és normálisan elmagyarázták, hogy bár nem hozzájuk tartozik az ügy, de segítenek megírni és elküldeni az illetékeseknek.
Így is lett, segítettek megfelelő formába önteni az írást, majd továbbították.

Időre rá meg is érkezett a válasz, természetesen elutasítva a beadványom.

Pestvidéki Nyomozó Ügyészség szerint hiányzik a bűncselekmény gyanúja.
Tehát, most már biztos, hogy a bíróságra hamis számlát beadni és hazudni  az ügyészség szerint nem bűncselekmény.
Levélben:
"Ott semmilyen munkát nem végeztek a motoron, ezért egy idő után elhozta azt, de hogy milyen körülmények között, azt nem tudja megmondani".
Ez nem igaz, meg tudom mondani, ha valaki megkérdezné egyáltalán, ha valakit érdekelne az igazság.
Levélben még:
"Jelen ügyben rendkívül hosszú idővel az események megtörténte után azt, hogy a Harmati Motor Kft.-nél semmilyen munkát, illetve semmilyen fényezési tevékenységet nem végeztek a motorkerékpáron, nyilvánvalóan nem lehet megállapítani".
Ez a mondat is szűkén van az igazságnak, nyilvánvalóan a tisztelt ügyész úrnak minimálisak a műszaki és az üggyel kapcsolatos ismeretei.
A motor garázsban áll. A műszaki vizsgája rég lejárt, nem újíttatom meg, nincs értelme, nem használom. Nem használom, nehogy valami baja legyen. Rendben áll a helyén, riasztó és három kutya őrzi békességét. Mellette az ügy iratai kinyomtatva, köztük a biztosító kárfelvételi fényképei, amelyen nem meglepően ugyanaz a sérülés látható, ami a motorkerékpáron is. A rétegvizsgálóról már nem is írnék.
Tehát, akár 100 év múlva is elővehető a hamis számla pack, és bizonyítható, hogy hamis a Yamaha Harmati Motor Kft. javítási számlája.
Hogy egy ügyészségnek miért hasznos ekkora félrebeszélést kreálnia, azt nem tudom, de azt már tudom, hogy megteheti. Hahóó, a Föld gömbölyű!
És hogyha emberfia igazságának már az ügyészség válaszlevele is okozott némi tudatmódosítást, az igazság eltitkolásán uralkodó erők újabb csapása már tényleg leültetett, és elgondolkodtatott az igazságról és logikáról alkotott nézeteimbe mélyedve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése