2012. szeptember 29., szombat

Harmati Yamaha levél

Harmati Yamaha írt szerkesztőségünknek. Az már nem is meglepő a hamis számla kibocsájtójától, hogy nem tisztázni szeretné az ügyet, hanem inkább fenyeget. Jogi lépésekkel fenyegetődzik, teheti is, ha már a becsületes lépéseket nem ismeri, tenni olyat nem tud.
Harmati Yamaha levele:
Tisztelt Honlapüzemeltető! Honlapjukon megjelent egy rágalmazó írás cégünkkel kapcsolatban. Az ügyben jogerős bírósági ítélet van, amely Csepregi Györgyöt, az írás szerzőjét elmarasztalja, és a számla kifizetésére, valamint a járulékos költségek megfizetésére kötelezi. Az illető per újrafelvételi kérelmét a múlt héten utasította el a fellebbviteli bíróság, így már semmilyen további lehetősége nem nyílik a kötelezettség meg nem fizetésére. Tekintettel a körülményekre, az írás rágalom, tájékoztatjuk Önöket, hogy alaptalan rossz hírünk keltésében így Önök közreműködnek, és ezzel sértik az érdekeinket. Felszólítjuk Önöket, hogy azonnali hatállyal intézkedjenek a közlés eltávolításáról, ellenkező esetben jogi lépéseket kell tennünk. köszönettel Harmati Yamaha  
Válaszunk:
Tisztelt Harmati Yamaha! Köszönjük jogi lépésekkel fenyegető levelüket, amely legalább annyira pontatlan és hazugságokkal teli, mint az önök által kitöltött javítási számla. Honlapunkon nem egy, hanem több cikk jelent meg cégükkel kapcsolatban, amelyek nem neveznénk rágalmazásnak, s mintsem inkább tényközlésnek. Csepregi György ellen, ha született is bírósági ítélet, nem tudunk róla, ilyen nevű embert nem ismerünk. Egy ismerősünknek valóban van egy önök által kitöltött hamis számlája, amit önök nem szégyelltek a bíróság által behajtatni. Az ismerősünk pechére és az önök szerencséjére, az önöktől érkezett hamis számlára a bírósági végzéssel a fellebbezés egy napot elkéset a megadott határidőtől. (míg a fényezetlen tankú motor tulajdonosa vidéken volt, az édesanyja átvette a levelet, s bontatlanul letette az asztalára. Amire a levél a címzett kezébe került, már kicsúszott a határidőből. Tudjuk, szörnyűt vétett, de hát Ő is csak emberből.) Fenyegető hangvételű levelük ellenére, szerkesztőségünk kedvesen felvilágosítja önöket, hogy a bíróság, nem a számla hitelességét állapította meg, hanem csak egyszerűen elutasította a kérelmet, egyben az igazságra való törekvést is, hivatkozva a határidőt egy nappal elkéső fellebbezésre. Szerkesztőségünk, látva a motort és a biztosító által készített kárfelvételi fényképeket, fenntartja azt az álláspontját, miszerint a Harmati Yamaha által kibocsájtott javítási számla hamis, a rajta szereplő tételek többsége hazugság. Szerintünk az ilyet, csalásnak nevezik. Szégyelld magad Harmati Árpi! Milyen motoros vagy te?
Megjegyzés: a levél kelte még arra az időre esik, amikor ezen blog tartalmának egy része a gumiauto.com honlapomon volt, amit időközben elajándékoztam. Ezért is jöttem a Bloggerre bloggolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése